O mércores visitaron o noso centro o equipo de "Ponlle as pilas ao teu bocata" que xa nos visitaran o curso pasado.
Estiveron contándonos todas as propiedades que tiñan os alimentos do mar que temos en conserva. Hai que dicir que sabiamos xa moito do tema. Tamén nos ensinaron con realidade aumentada como un atún, un mexilón e unha sepia nos contaban todos os beneficios que nos aportan.
Dous compañeiros tamén viaxaron nun barco e no fondo mariño grazas a unhas gafas de realidade virtual. E por último puidemos degustar uns deliciosos bocatas elaborados con conservas e que puideron completar a gusto con leituga, tomate,... Un fun moi saboroso
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
-
Por fin despois duns días de chuvia que non nos permitiron realizar a carreira, o martes 5 de febreiro tivo lugar a I Carreira Solidaria do ...
-
Para reflexionar sobre como solucionar os conflictos que van xurdindo no noso día a día, tivemos en novembro unhas sesións a cargo da asocia...
-
MAPA FÍSICO DE ESPAÑA MAPA FÍSICO DE ESPAÑA MUDO ACTIVIDADES INTERACTIVAS El relieve de España ...
-
La Galaxia mas grande del espacio es la IC 1101. Fue descubierta por William Hershel el 19 de junio de 1790. Tiene ...
-
Recorda que para ver máis do último día podes visitar estes enlaces do blog AS PEGADAS DE ARNALDO: ENCANTOUNOS VERVOS MEDRAR DESPED...
-
MAPA FÍSICO DE EUROPA MAPA FÍSICO DE EUROPA MUDO ACTIVIDADES INTERACTIVAS Relieve de Europa 1 (celebriti) ...
-
No primeiro trimestre, o alumnado de sexto estivo lendo e seleccionando nos libros de poemas algún poema para poder adaptar e representar. ...
-
O día 16 celebramos o magosto no noso cole cunha morea de xogos, na que estiveron os nenos e nenas de sexto como monitores do resto do alumn...
-
Para conmemorar o día de Rosalía, como tódolos anos, saímos as cercanías do colexio para acercar aos veciños a figura da nosa escritor...
-
O noso compañeiro trouxo de Valencia, do Campionato de España de Grappling a medalla de bronce na súa categoría. Moi bo traballo, e esperam...
No hay comentarios:
Publicar un comentario